Skip links

Digitalni marketing

Najdite pravo pot do Vaših strank

Marketing je ključen, da dosežete pravo publiko, ob pravem času, na pravem mestu in na pravi način. Sodobne tehnike spletnega oglaševanja pa Vam omogočajo, da svoje stranke nagovorite bolj natančno kot kdajkoli prej. To pomeni, da boste bolj učinkovito in hitreje povečali promet, prepričali potencialne stranke ter lažje in bolj pregledno sledili Vašim marketinškim dejavnostim. V Acenti izdelamo za Vas krojeno rešitev na vseh digitalnih kanalih v kateri združimo vrhunsko tehnologijo, najboljše prakse in strokovnost.

Digitalni marketing
Začnite privlačiti nova povpraševanja

Privabite potencialne stranke in začnite neposredno nagovarjati svojo publiko. Skupaj bomo našli prava orodja za ustvarjanje novih povpraševanja.

Upravljanje spletnih kampanj

Od celovitih orodij za avtomatizirane večkanalne tržne kampanje, trženja na družbenih omrežjih, do orodij za napredno analizo. Vse na enem mestu.

Družbeni mediji

Družbeni mediji so nepogrešljiv del današnjega posla. Strankam nudimo orodja za njihovo upravljanje ter spremljanje kampanj in angažiranosti strank.

Elektronsko poslovanje

Naj Vaša spletna stran postane ključni prodajni kanal. Za Vas bomo oblikovali celovito rešitev za najboljšo spletno nakupovalno izkušnjo.

Trženje e-pošte

E-pošta je zaradi personalizirane komunikacije še vedno zelo relevantna. Spremljajte kako donosna je Vaša naložba prek e-pošte in optimizirajte e-pošiljke.

Varstvo podatkov in GDPR

Avtomatizirajte in poenostavite zaščito osebnih podatkov ter zahteve za dostop do podatkov in njihovo brisanje, vse v skladu z GDPR-jem.

Analitika in sledenje

Kdo je kliknil kaj, kdaj in kje. Najnaprednejša analitika, podprta z umetno inteligenco in strojnim učenjem vam bo dala celostno sliko o navadah Vaših strank.

Prenos znanja in izobraževanje

Vašo trženjsko ekipo opremimo s celovitim znanjem spletnega oglaševanja in jo dvignemo na povsem novo raven sodelovanja, hkrati pa ohranjamo njeno ustvarjalnost in navdih.

Razišči več

Prednosti

Povečajte prepoznavnost Vaše blagovne znamke

S povečanjem nabora Vaših digitalnih kanalov in njihovimi novimi občinstvi povečajte prepoznavnost in zavedanje o Vaši blagovni znamki.

Povečajte število povpraševanj (lead generation) in konverzijo

S sporočili prilagojenimi specifičnim občinstvom si odprite nove povpraševanja in povečajte število strank, ki jih bo Vaše sporočilo doseglo in prepričalo.

Povečajte zadovoljstvo, okrepite oglaševanje od ust do ust

Ustvarite enostavno in prvovrstno izkušnjo za Vaše uporabnike na vseh Vaših marketinških kanalih.

Vsi kanali na enem mestu

Zmanjšajte si breme upravljanja marketinških dejavnosti s platformo, kjer boste imeli vse Vaše kanale na enem mestu.

Optimizirajte Vaše oglaševalske vire

Dvignite trženjsko ekipo na povsem novo raven sodelovanja in ohranite ustvarjalnost in navdih.

Spremljajte odzive strank in sloves znamke

Pridobite si realnočasovne podatke o interakciji strank z Vašimi vsebinami in njihovimi odzivi.

Zgodbe

Blog