Skip links

Oglaševanje na Googlu – naj Vas najdejo

Digitalni marketing


Date:
19 novembra, 2019

Oglaševanje na Googlu – naj Vas najdejo

Kljub številnim tekmecem je Google kralj spletnega iskanja. Če Vaših zadetkov ni na prvi strani iskalnih rezultatov, potem Vaših ciljnih strank zelo verjetno ne boste dosegli. Ko pride do oglaševanja na Googlu, je za podjetje vitalnega pomena, da se znajde med najbolj relevantnimi rezultati in v Acenti bomo poskrbeli, da boste iz Google oglaševanja iztisnili kar največ. Z našo pomočjo ali samostojno.

Naj Google dela za Vas

Spletno oglaševanje prek Googla ima določene zakonitosti, ki jih je, predno se lotimo dela, potrebno upoštevati v zasnovi kampanje. Zato najprej določimo cilje kampanje. Ker sistem Google AdWords deluje tudi po principu ključnih besed, Acentina kampanja na Googlu obvezno vključuje:

Oglaševanje na Googlu

raziskavo ključnih besed

optimizacijo pristajalne strani

in ustvarjanje testnih Google Ads oglasov

Oglaševalska kampanja na Googlu bo s tem nastavljena in lahko se lotimo spremljanja njene uspešnosti. To pomeni, da ves čas njenega trajanja spremljamo kako poteka in sproti optimiziramo oglase, uporabo ključnih besed in tudi samo kreativo oglasov. 

Spremljanje uspešnosti spletnega oglaševanja na Googlu vključuje tudi spremljanje vseh relevantnih metrik, dokler kampanja ne daje želenih rezultatov. Vendar se tu ne konča.

Šele, ko imamo dobre rezultate oglasov, oglaševanje razširimo, po obsegu in finančno. In tudi tu ves čas spremljamo uspešnost Google oglaševanja in ga optimiziramo, dokler kampanja ni sklenjena.

Na koncu pa Vam bomo pripravili še poročilo in analizo kampanje.

Vzemite usodo na Googlu v svoje roke

V primeru, da se boste odločili, da želite na Googlu kampanje voditi sami, bomo po dogovoru Vaše zaposlene usposobili do te mere, da bodo lahko samostojno izvajali dejavnosti spletnega oglaševanja.

Obenem bomo spremljali, ali so zares osvojili vse njegove temeljne koncept ter rezultate njihovega dela spremljali in delili z Vašo celotno ekipo in jih hkrati usmerjali. S tem bomo zagotovili hitrejše doumevanje in optimizacijo procesa, obenem pa Vam bomo nudili odlično podporo v primeru, ko se kaj zalomi.

Brezplačen posvet